Hondenscholen

Wat is een Martin Gaus Hondenschool?

Een Martin Gaus Hondenschool is een bij Martin Gaus Hondenscholen International BV onder licentie aangesloten zelfstandige onderneming. De Martin Gaus Hondenschoolhouder is met zorg geselecteerd uit die studenten die de instructeurcursussen bij de Martin Gaus Academie met opvallend goede resultaten hebben gevolgd.

Na de instructeurcursussen volgt de geselecteerde student binnen het moederbedrijf een intensieve opleiding waarin inzicht, didactische vaardigheden en trainersvaardigheden centraal staan. Wordt ook deze opleiding met goed resultaat afgesloten, dan krijgt de licentiehouder in spé het groene licht een eigen Martin Gaus Hondenschool te starten.

Elke Martin Gaus Hondenschool staat onder kwaliteitscontrole van het moederbedrijf. Voortdurend volgt de licentiehouder scholing om zijn kennis en inzicht in het gedrag van honden voortdurend te verdiepen en up-to-date te houden. De licentiehouder kan steeds een beroep doen op de kennis en ervaring van de organisatie. Alleen een geldig Waarborgcertificaat geeft zekerheid dat u te doen heeft met een erkende Martin Gaus Hondenschool.

De erkende Martin Gaus Hondenscholen herkent u behalve aan een uniforme uitstraling in lesmateriaal en leerdoelen, aan hun Waarborgcertificaat. Zo’n certificaat wordt ieder jaar verlengd, mits de licentiehouder nog steeds voldoet aan de strenge eisen die aan een Martin Gaus Hondenschool gesteld worden. Het waarborgcertificaat dient duidelijk zichtbaar in de instructieruimte opgehangen te zijn. Overtuig uzelf daarvan en controleer vooral de geldigheid ervan door de datum te controleren. Alleen zo weet u zeker dat u uw geld werkelijk uitgeeft aan dat wat u voor ogen heeft: superieure kennis, uitgedragen door enthousiaste leraren, opdat u en uw hond optimaal profiteren van de tijd en inspanning die u steekt in de opvoeding van uw hond.

Een verlopen of anderzijds ongeldig waarborgcertificaat betekent dat de school op geen enkele manier nog onderdeel uitmaakt van de Martin Gaus organisatie.